TRANSMISSIONS DE LA SETMANA: *DISSABTE (8 de Juny): Futsal VNG Semifinals i Final de COPA (TDT Garraf) *DIUMENGE (9 de Juny): OK Lliga amb el Voltregà - CP VILANOVA (Canal Blau FM)

ENS TRASLLADEM

Tenim nou web!! Ens trobaràs a http://www.garrafesports.com

dimarts, 31 de juliol del 2012

Els millors sitgetans de l'any, a escena

Clàssics com Esther Morales i Oriol Monzó, diversos nadadors, corredors del Moto Club Sitges o equips de base de la Unió Esportiva i el Rugbi són alguns dels més de 50 premiats a la Nit de l'Esport de Sitges. La cita, on es reconeixen els millors de l'any, ha servit un cop més per posar punt i final a la temporada.

dijous, 26 de juliol del 2012

'Sporting no me looking' el millor sobre la sorra de la platja

El 'Sporting no me looking' s'endú la 7a edició del Torneig de Futbol Platja organitzat per la Fundació Base Vilanova. Adrià Carrasquilla, com a millor porter i Òscar Barragan, com a pitxitxi, van ser alguns dels nomes més destacats d'entre els més de 200 futbolistes participants entre els 20 equips inscrits.

dimecres, 25 de juliol del 2012

10è Torneig de Korfbal platja

Vilanova ha acollit aquest cap de setmana, el 10è torneig de korfball platja, organitzat pel club esportiu vilanova i la geltrú. una trobada sense afany de competició que té com a objectiu principal apropar a tots els públics un esport minoritari que, cada vegada compta amb més seguidor a la capital del garraf.

dimarts, 24 de juliol del 2012

Clínic de pàdel de nivell mundial al Parc del Garraf

El Parc del Garraf acull un nou Clínic de Pàdel amb la presència de les campiones del món d'aquest esport. Carolina Navarro i Cecília Reiter van convertir-se en entrenadores de luxe pels afortunats alumnes que van poder participar d'aquest clínic en el que van treballar, especialment, els conceptes de defensa i atac, alhora que van descobrir alguns secrets de partit.

dilluns, 23 de juliol del 2012

Paula Raya es penja el bronze al Campionat d'Espanya

Paula Raya torna a sumar una nou èxit per la gimnàstica vilanovina fent tercera en paral·leles en el Campionat d'Espanya celebrat a Valladolid. Malgrat Raya arribava en el tram final de la recuperació de la seva lesió, va tornar a ratllar a un gran nivell quedant-se a, tant sols, mitja dècima de poder penjar-se la medalla de plata.

divendres, 20 de juliol del 2012

Parada a Ribes camí del Rally Dakar

La prèvia del Rally Dakar passa per la comarca del Garraf en el seu camí de preparació per afrontar una de les proves més exigents del món del motor. A falta encara de molts mesos per l'inici d'aquesta competició, Ribes va veure passar a diversos pilots i camions que competiran per endur-se la propera edició de la prova de més prestigi en el món dels Rallys.

36 anys de Karate a Vilanova

El Club Karate Castañeda celebra el seu 36è aniversari amb una exhibició al Pavelló de les Casernes. Dels més menuts al més gran van delectar al públic assistent amb la realització de kates, defensa personal, kumite i simulacions de combats tradicionals.

dijous, 19 de juliol del 2012

Juanma Murlà torna al Vilanova com a entrenador del filial

L'exdirector esportiu del Club de Futbol Vilanova, destituït ara fa 3 mesos, Juanma Murlà torna a l'enitat per fer-se càrrec del filial. Dani Gimeno era la primera opció dels de la capital del Garraf, però la seva negativa a acceptar el càrrec a acabat obrint les portes a l'exresponsable de l'àrea tècnica per dirigir el nou Vilanova B fruit de l'acord d'afiliació amb l'Olivella.

El millor futbol platja de Catalunya a Vilanova

El Girona FC acaba enduent-se el Campionat de Catalunya de Futbol Platja celebrat a Vilanova i la Geltrú. Durant 3 dies la platja de Ribes Roges es va convertir en un camp de futbol improvitzat en el que 11 equips es van disputar ser el millor conjunt català i representar a Catalunya en el Campionat d'Espanya que se celebrarà a La Corunya.

dimecres, 18 de juliol del 2012

"Viu l'esport" a Canyelles per Festa Major

Aquest cap de setmana Canyelles ha celebrat les jornades “Viu l'esport”. Un conjunt d'activitats esportives que van donar el tret de sortida a la Festa major de Santa Magdalena. Festivitat de la santa patrona del poble que durà als canyellencs actes festius, balls i revetlles aquests dies.

dijous, 12 de juliol del 2012

El CF Vilanova ja té calendari de primera

El Club de Futbol Vilanova ja té calendari per la temporada 2012-2013 a en el seu retorn a la primera catalana després d'una dècada jugant a tercera divisió. Començarà fora de casa, a camp del Valls, i el primer partit a l'Alumnes Obrers serà davant un històric, el Sants.

Nou èxit internacional per la gimnasta Paula Raya

La gran actuació de la gimnasta vilanovina Paula Raya, en barres asimètriques, clau perquè la selecció catalana de gimnàstica artística acabi enduent-se el torneig internacionl dels "4 Motors d'Europa". Un resultat que fa ser molt optimista a Raya de cara la seva participació, el proper cap de setmana, en el Campionat d'Espanya.

dimecres, 11 de juliol del 2012

Els Special Olympics demanen suport

L'organització dels Special Olympics busquen la implicació del teixit econòmic de Vilanova i de la resta de la comarca. La capital del garraf esdevindrà el centre neuràlgic d'aquest esdeveniment que de l'11 al 14 d'octubre comptarà amb més de 1.100 esportistes.

dimarts, 10 de juliol del 2012

La Gran Penya s'endú la Copa Màsters Garraf

La Gran Penya s'alça amb la Copa Màsters Garraf de futbol sala després de guanyar 4 a 1 a Los Mamachichos en la final. En un torneig en que el Bodegón (de Les Roquetes) es converteix en la nota negativa de la competició per no presentar-se a cap partit sense justificar-ho.

dilluns, 9 de juliol del 2012

Arriba la 'Champions' del Futbol Sala Garrafenc

Aquest cap de setmana se celebra la primera edició de la Copa Màsters Garraf de futbol sala que determinarà quin és el millor equip de la comarca. El torneig, en un format de Final a 4, es disputarà al Pavelló de Ribes entre els campions de les lligues de Vilanova, Sitges, Ribes i Les Roquetes.

dijous, 5 de juliol del 2012

El CB Sitges d'EBA a 2a Catalana

El Bàsquet Sitges es veu obligat a renunciar a Lliga EBA al no trobar el finançament necessari per cobrir el pressupost pel Nacional A. Una decisió molt complicada que comportarà que el Sitges B, situat a segona catalana, es converteixi l'equip de major categoria del club la propera temporada.

dimecres, 4 de juliol del 2012

Calàbria dóna el tret de sortida al procés de Moció de Censura

El grup opositor a l'actual junta directiva del Club de Futbol Vilanova encapçalat per l'advocat Eduard Calàbria presenta els nou punts que conformaran la moció de censura que té previst presentar en cas que s'aconsegueixi prou suport. Segons Calàbria la situació actual és molt greu i cal canviar la dinàmica d'empobriment del club i degradació esportiva en què es troba immers actualment el club vilanoví.