TRANSMISSIONS DE LA SETMANA: *DISSABTE (8 de Juny): Futsal VNG Semifinals i Final de COPA (TDT Garraf) *DIUMENGE (9 de Juny): OK Lliga amb el Voltregà - CP VILANOVA (Canal Blau FM)

dissabte, 24 de setembre del 2011

El CF Vilanova amb l'obligació de guanyar

El CF Vilanova juga diumenge al migdia el 3r partit en només 8 dies. Els d'Àngel Alcolea, que són cuers, viatgen a camp del Gavà on seguiran a la recerca de la primera victòria d'aquesta temporada.

1 comentaris:

GAVA 4- VILANOVA 2 .Les próximes quatre jornades marquen el destí inmediat del club i de l´entrenador, Un equip ahir trist, pobre, sense idees ni motivació, i posteriorment, desconectat. Sense laterals, sense patronatge de joc al mitg del camp i sense cap conexió amb la davantera. Els jugadors cal reflexionin, però més un ALCOLEA en pretemporada que continua fent proves com les feia Elvira.. Si Pitu i Remo no tornen aviat cosa probable, la preocupació que ja comença, es pot acabar convertint amb alarma i esperem que no en drama. El problema no es d´Alabau com dieu. Amb aquest sistema de joc, dificilment Messi marcaria.

Publica un comentari a l'entrada