TRANSMISSIONS DE LA SETMANA: *DISSABTE (8 de Juny): Futsal VNG Semifinals i Final de COPA (TDT Garraf) *DIUMENGE (9 de Juny): OK Lliga amb el Voltregà - CP VILANOVA (Canal Blau FM)

dimarts, 17 d’abril del 2012

Àngel Alcolea a Garraf Esports: "No continuaré. 100% segur"

PRIMÍCIA: Àngel Alcolea abandonarà el CF Vilanova quan acabi la temporada. El que fa només uns dies era una sensació o un rumor ben fonamentat, avui ja és notícia confirmada.

Ara fa una setmana, en una escenificació de la unitat del club per treure l'equip de la delicada situació en que es troba, lluitant per no descendir de categoria, el president de l'entitat Teo Traveria va afirmar que passés el que passés el cos tècnic que encapçala Àngel Alcolea continuaria fins a final de temporada. Malgrat la pressió externa (de la massa social) i interna (no és cap secret que dins la directiva hi havia més d'un partidari de la destitució del tècnic), el màxim mandatari, va decidir no moure fitxa. Una decisió en la que va ser bàsic el suport total de la plantilla cap a Alcolea, que va representar la presència del capità Carles Valldosera.

Així les coses, avui avancem des de Garraf Esports de Canal Blau que sí, Àngel Alcolea continuarà fins al final de temporada... i prou. Després abandonarà la disciplina del CF Vilanova. Ho ha confirmat ell mateix a aquest mitjà. “Són els meus últims 5 partits a Vilanova. Després marxaré. La decisió estava presa de fa temps”. En el marc d'una conversa informal, el tècnic ho va reconèixer amb l'objectiu que els aficionats vilanovins centrin ara ja tots els seus esforços d'aquí a final de temporada simplement en ajudar, donar suport i animar l'equip, deixant en un segon terme les crítiques cap a una banqueta que saben només hauran d'aguantar 3 partits més, els que li queden al Vilanova a l'Alumnes Obrers fins que s'acabi la lliga: “Que els aficionats tinguin clar que l'equip necessita el seu suport. I no ho dic per mi, perquè jo no hi seré, sinó pel Vilanova, que segur tots voldran que es mantingui a 3a divisió la temporada vinent”, va explicar Alcolea.

 Era un secret a veus que el desenllaç a dues temporades i mitja de molt més patiment que no pas èxit seria aquest, la marxa de l'entrenador. El club no estava per la labor d'oferir-li la renovació i ell tampoc tenia gens clar continuar, amb el nivell de crispació, pressió i duríssima crítica que l'ha envoltat tota la present temporada. De fet, l'adéu de Juanma Murlá (el director esportiu que va dur Alcolea a Vilanova) va ser un primer pas evident que el CF Vilanova pensa en un canvi de cicle, donant per finiquitat el primer projecte de la directiva que encapçala Teo Traveria.

El tècnic vilanoví parlarà oficialment d'aquesta decisió en la propera roda de premsa aquest dimecres quan finalitzi el CF Vilanova - Rubí.


4 comentaris:

als resultats no te an acompañat mai, es lo k faria cuan sevol junta..

aquet tio no a sapigut fer el seu treball nomes a vingut a vilanova a guañar diners i a portar gent de fora sin donarse conta qe tenia a casa jugadors com toni pinilla victor morillas carlitos contreras kike aranda etc... espero qe el proxim entrenador fagi les coses millor...

Comenteu que necessiteu el suport de l'afició... a qui se li acut posar partit aquest dimecres a les 20:15, juga el Chelsea - Barça... no hi haurà ningú al camp!!!!

Ara que sembla que l´operació neteja i sanejament ja ha començat,es a dir hem començat per baix i anem pas a pas cap a dalt , seria necessari i en referència al futbol-base respondre a les següentes preguntes :


1) QUIN BALANÇ ES FA DE LA GESTIÓ ENGUANY DEL FUTBOL-BASE DEL CF VILANOVA .

2) PER QUINS MOTIUS ESTAN PER LO GENERAL MAL CLASSIFICATS ELS EQUIPS DE LA BASE .

3) PER QUINS MOTIUS HI HA PROBLEMES ECONÒMICS AL FUTBOL-BASE I DÈFICIT D´ENGUANY.

4) PER QUINS MOTIUS S´HA ACOMIADAT A VARIOS ENTRENADORS I QUANS HAN ESTAT.

5) QUINES ACCIONS HI HA PREVISTES ARA QUE ENCARA POTSER HI SOM A TEMPS PER EVITAR UNA DESBANDADA DE PARES I NENS A FINAL DE TEMPORADA.

6) PER QUINS MOTIUS S´HAN AGAFAT I EN QUINA QUANTITAT DINERS DEL FUTBOL-BASE PER POSAR-LOS AL PRIMER EQUIP.

7) QUIN ES REALMENT EL PTOJECTE EL FUTBOL-BASE SI REALMENT N´HI HA ALGUN A PART D´AGAFAR ELS DINERS I POSAR-LOS AL PRIMER EQUIP.

8) S´HA FET FORA MURLÁ PER QUE ERA EL CULPABLE, EL CAP DE TURC, O SENZILLAMENT FEI FALTA UN CAP PER JUSTIFICAR LA DESFETA.

Publica un comentari a l'entrada