TRANSMISSIONS DE LA SETMANA: *DISSABTE (8 de Juny): Futsal VNG Semifinals i Final de COPA (TDT Garraf) *DIUMENGE (9 de Juny): OK Lliga amb el Voltregà - CP VILANOVA (Canal Blau FM)

dilluns, 15 d’octubre del 2012

Es confirma la sorpresa: Calàbria entra a la Junta del CF Vilanova

El CF Vilanova anuncia que NO convocarà eleccions fins a final de temporada. I que mentrestant, a la recerca de "pau social" incorpora fins a 9 cares noves a la Junta Directiva.

D'entre aquestes incorporacions, destaquen alguns dels integrants de la plataforma que recentment promovia una Moció de Censura contra la mateixa directiva, aleshores encapçalada per Teo Traveria; inclòs el seu líder, Eduard Calàbria. A més de l'advocat, també entren a formar part de la Junta: Jaume Serrano (exfisioterapeuta del primer equip), David López, Raúl Sánchez (exdirectiu), Pedro González, Jordi Martínez, Cristóbal Carmona, Anselmo Sánchez i Ángel Calvo (de l'empresa "RDI", principal patrocinador del club).

Demà ampliem tota la informació al Primer Minut de Canal Blau FM (13:30h) i al Garraf al Dia Esports de Canal Blau - Maricel TV (14:20h).

5 comentaris:

quina vergonya!! i quina poca coherència i decencia per ambdues parts !!! com es pot arribar a ser tan hipocrita!!

Patetic. Eleccions ja!! A qui representa aquesta junta ?

Ens hem begut l'enteniment o què???
A veure,
1) El dia 27 a l'Assemblea, la Junta ens fa combregar amb rodes de molí i els socis decidim posar-nos al seu costat i deixar de banda la moció de censura encapçalada pel Sr. Calabria
2) Al cap d'un parell de setmanes dimiteix el President que acaba de rebre el suport de la massa social argumentant que està cansat i que ha rebut amenaces de tot tipus del Sr. Calabria.
3) I ara, la Junta actual no se li acut res millor que incorporar al Sr. Calabria al club i com a vicepresident!!!
Primer, el Teo (amic meu, no ho negaré) no es mereix la "punyalada" que ha rebut del Sr. Esquiu i companyia. I segon, lo més important, que els socis ens sentim enganyats i traïts.
No era més fàcil convocar eleccions i que la massa social decidís qui vol com a President? Ara no ens sentim representats per ningú. Ara sí que és un club a la deriva.

Un soci (però per no gaire més temps).

Perdoneu una pregunta, els Sants Innocents, no era el 28 de desembre?, Des de quan s'ha canviat?

Només hi falta la mosca cojonera

Publica un comentari a l'entrada