TRANSMISSIONS DE LA SETMANA: *DISSABTE (8 de Juny): Futsal VNG Semifinals i Final de COPA (TDT Garraf) *DIUMENGE (9 de Juny): OK Lliga amb el Voltregà - CP VILANOVA (Canal Blau FM)

dilluns, 4 de febrer del 2013

A.Calvo evita la "guerra" amb Calàbria i es desvincula del CF Vilanova

La darrera roda de premsa d'Eduard Calàbria ha portat conseqüències pel CF Vilanova. El fins ara únic precandidat a la presidència de l'entitat, Àngel Calvo, ha fet marxa enrere en la seva intenció de presentar-se a les properes eleccions. L'actual vicepresident esportiu diu sentir-se decebut i desil·lusionat amb la situació, i es nega a alimentar la "guerra esportiva i personal" que textualment va declarar oberta el mateix Calàbria "contra ell i contra tots els que vagin amb ell". Calvo, que duia sota el braç un projecte esportiu i econòmic que, entre d'altres premisses, tenia com a principal objectiu eixugar el deute que arrossega l'entitat en un període de 4 anys, ha decidit fer un pas al costat, apartant-se i retirant qualsevol tipus de vinculació tant amb el mateix CF Vilanova (com amb d'altres clubs esportius de la ciutat i del voltant si fos necessari), per evitar que Calàbria pretengués utilitzar-ho per afegir més llenya al foc.

Aquesta renúncia de Calvo (gerent d'RDI, principal patrocinador), deixa a l'aire el present i el futur a més curt termini del CF Vilanova, ja que, ofegat econòmicament com està el club, no hi ha possibilitat d'arribar a final de temporada sense incrementar el deute. A partir d'aquest mateix mes, podria començar a haver-hi problemes per afrontar els pagaments als jugadors del primer equip, als entrenadors de la base i als treballadors del club; així com el dels arbitratges, que podrien comportar duríssimes conseqüències al CF Vilanova tant a nivell federatiu com a nivell social, per l'aturada immediata de les competicions a totes les categories.

En tot cas, malgrat la renúncia de la que a dia d'avui era l'única precandidatura coneguda, l'escenari que sí sembla descartat, és el de la possibilitat que s'arribi a la data límit del calendari electoral (25 de febrer) sense cap candidatura validada formalment, ja que l'actual president Francesc Xavier Esquiu, ha confirmat avui en el Primer Minut de Canal Blau FM que si això succeís "i no es presentés cap candidatura amb cara i ulls" (ha dit), ell n'encapçalaria una. Esquiu també ha afirmat però, que aquesta opció en cap cas podria assegurar la viabilitat econòmica del club per pagar al dia. Sobre Eduard Calàbria ha afirmat que l'exdirectiu es va equivocar i que li sembla desmesurada la seva reacció i que així li ha fet arribar a l'advocat.

1 comentaris:

Gracias Eduard Calabria una vegada mes per fer malbé el nostre club. Ets pessim!! Dedica't a lo teu, si us plau.

Publica un comentari a l'entrada