TRANSMISSIONS DE LA SETMANA: *DISSABTE (8 de Juny): Futsal VNG Semifinals i Final de COPA (TDT Garraf) *DIUMENGE (9 de Juny): OK Lliga amb el Voltregà - CP VILANOVA (Canal Blau FM)

dimecres, 24 d’abril del 2013

Bloc CPVNG: polèmica horaris CERS; situació plantilla; crònica del filial

La polèmica Final a 4 de la Copa de la CERS continua generant notícies. L'última, quan s'han donat a conèixer els horaris dels partits, que podrien estar fora del marc legal organitzatiu. El CP Vilanova estudia prendre mesures, que passarien des d'una carta formal a posar en dubte la seva presentació per disputar la final.
Encara relacionat amb el CP Vilanova, però en un altre ordre de coses també escoltarem alguns representants de la plantilla parlar sobre la dura situació que travessa l'equip a nivell econòmic.
I veurem com està evolucionant aquesta temporada el segon equip, de 2a Catalana, que l'últim cap de setmana van derrotar sense problemes el CP Sant Ramon.

1 comentaris:

Nois, a la pàgina de la CERS ja hi ha l'horari oficial i el Vilanova juga divendres. No se per que li doneu tantes voltes ni dieu que no es presentara el Patí... Tela

Publica un comentari a l'entrada