TRANSMISSIONS DE LA SETMANA: *DISSABTE (8 de Juny): Futsal VNG Semifinals i Final de COPA (TDT Garraf) *DIUMENGE (9 de Juny): OK Lliga amb el Voltregà - CP VILANOVA (Canal Blau FM)

dimecres, 21 de setembre del 2011

Comença a ser urgent guanyar

Sense temps per pair la polèmica de Manlleu, el CF Vilanova rep demà en jornada intersetmanal a 3a divisió el Santboià. La primera victòria de la temporada no pot esperar més pels homes d'Àngel Alcolea.

1 comentaris:

Tranquils. Es guanyarà.L´equip i alguns jugadors ja van millorar molt ahir. L´equip està ja al 70 % i no seria d´extranyar que es guanyi diumenge a GAVÀ. Recordeu que ara tenim, GAVA,EUROPA I TERRASSA i desprès la baixada del "Tourmalet " on cap equip , cap es superior a nosaltres.Els més difícil però tampoc imbatibles, les visites a la jornada 16 i a la 18 respectivament a EL PRAT i CORNELLÁ. Es a dir, queden moltes jornades per acabar la primera volta, on escalarem com a mínim fins a mitja taula. No passa res. Ja fonaments més que suficients enguany.Es molt important sempre guanyar a la vida, però en aquest cap de cap manera urgent.

Publica un comentari a l'entrada