TRANSMISSIONS DE LA SETMANA: *DISSABTE (8 de Juny): Futsal VNG Semifinals i Final de COPA (TDT Garraf) *DIUMENGE (9 de Juny): OK Lliga amb el Voltregà - CP VILANOVA (Canal Blau FM)

dilluns, 31 d’octubre del 2011

Alabau estrena el caseller de victòries pel CF Vilanova

Un gol històric de Ferran Alabau derrota el Vilafranca en el derbi i permet el CF Vilanova sumar la primera victòria de la temporada. L'oportunisme del davanter i les aturades de Carrasquilla permeten els d'Àngel Alcolea guanyar 0-1 i abandonar l'últim lloc de la classificació.

5 comentaris:

Ara a vere si continuen amb el mateix esperit i guanyan a casa contra el Amposta. Que no en guanyat la champions encara!!!

Muy felices con la victòria, pero como el domingo contra el Amposta queramos jugar igual, ya podéis sumar una nueva derrota.

Ara toca la segona davant l'Amposta. Aquest equip mereix sortir-se'n. VISCA EL VILANOVA!!!!

No ens enganyem, amb aquesta directiva que no enten de futbol, amb un Alcolea que setmana a setmana canvia l'onze per veure si sona la flauta i amb una plantilla mancada de gol, patirem molt aquest any i som un dels aspirants a perdre la categoria. I més després de veure la poca capacitat de reacció com a club, que em permés arribar a estar 12 jornades sense guanyar i no ha passat res. Ara que en tenim una, entenc que podem esperar 12 més, no Teo?

Hola a tothom. Permeten que un club tingui més de 200.000euros de deute i, a més, li donen la gestió d'un munt de nens. Tenen la premsa a favor incondicionalment (Jordi Martí i Albert Jorquera)malgrat els pèssims resultats i caòtica gestió. Mentre, altres entitats i d'altres esports sensse repercussió ni ajuda. Vilanova té el que es mereix.

Publica un comentari a l'entrada