TRANSMISSIONS DE LA SETMANA: *DISSABTE (8 de Juny): Futsal VNG Semifinals i Final de COPA (TDT Garraf) *DIUMENGE (9 de Juny): OK Lliga amb el Voltregà - CP VILANOVA (Canal Blau FM)

dimarts, 27 de desembre del 2011

El CF Vilanova dóna la baixa a Ferran Alabau i Adam Lohse

Àngel Alcolea ha estat qui ha comunicat oficialment a Adam Lohse i Ferran Alabau que ja no es comptava amb ells per la primera plantilla del CF Vilanova. Els jugadors van ser convocats via sms el dia anterior pel director esportiu, Juanma Murlà. Qui va arribar a parlar per telèfon amb Adam Lohse,  a qui li va avançar la decisió com demostra el fet que el futbolista s'acomiadés del club en el seu mur del Facebook 24h abans de la comunicació oficial d'aquesta tarda per part de l'entrenador.

Segons han comunicat els jugadors, ja que el club no ha volgut fer declaracions, els motius exposats pel tècnic han estat falta de rendiment i necessitat de deixar fitxes lliures per noves incorporacions. Arguments que han sorprès, tenint en compte que han estat dos dels futbolistes més utilitzats per Alcolea en les 18 jornades disputades.

A més també s'ha conegut una tercera baixa, aquesta sol·licitada pel propi jugador, la de Toni Pinilla. El jove jugador del planter ha demanat ser alliberat federativament per poder marxar del club en contra de la voluntat de la direcció tècnica (segons fonts del propi club).


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada