TRANSMISSIONS DE LA SETMANA: *DISSABTE (8 de Juny): Futsal VNG Semifinals i Final de COPA (TDT Garraf) *DIUMENGE (9 de Juny): OK Lliga amb el Voltregà - CP VILANOVA (Canal Blau FM)

divendres, 27 de gener del 2012

Cap de setmana d'OK Stars

El Club Patí Vilanova estarà perfectament representat a l'OK Stars, la festa de l'hoquei patins que se celebra aquest dissabte a Blanes. Les jugadores Cate Ortega i Ester Nadal, i el pitxitxi de l'OK Lliga, Francesc Gil, prendran part als partits de les estrelles.


1 comentaris:

I tant que el Patí ha estat ben representat, no només pels jugadors i jugadores de l'OK Lliga. També van participar els equips Prebenjamí A i Benjamí A en els seus respectius tornejos. El Prebenjamí va fer un bon paper en unes condicions poc apropiades pel seu estil de joc, quedant eliminat pel St. Cugat. I el Benjamí es va proclamar campió després de guanyar a tots els rivals: GEiEG, Blanes, St. Cugat a la semifinal i el Reus Deportiu a la final 0-3. Van recollir les medalles com a campions un cop finalitzat el partit de la OK Lliga Femenina. Felicitats campions!!!

Publica un comentari a l'entrada