TRANSMISSIONS DE LA SETMANA: *DISSABTE (8 de Juny): Futsal VNG Semifinals i Final de COPA (TDT Garraf) *DIUMENGE (9 de Juny): OK Lliga amb el Voltregà - CP VILANOVA (Canal Blau FM)

divendres, 13 d’abril del 2012

Juanma Murlà ja no és el director esportiu del CF Vilanova

El Club de Fútbol Vilanova i Juanma Murlá han acordat la desvinculació del fins ara Director Esportiu de l'entitat vilanovina. Segons ha informat el club, no es comptava amb Murlà per la coordinació de la base ni per la confecció de la primera plantilla de cara a la propera temporada, i un cop se li ha comunicat, totes dues parts han arribat a l'acord de rescissió del seu contracte.
Juanma Murlà va aterrar a Vilanova com el gran nom per la direcció esportiva proposat per la nova directiva de Teo Traveria, que tot just feia uns mesos havia arribat a la presidència. Home de confiança d'un dels membres d'aquest grup dirigent, Pere Rovira, el barceloní va arribar al club al mercat d'hivern de fa 3 temporades per donar un impuls a un primer equip que de la mà de Robert Elvira, no estava aconseguint els resultats desitjats.


1 comentaris:

Alcolea és un crack i, portar un crack com ell, és un gran mérit de Murlà. Alcolea a entrenat a primer nivell i les carreres de Murlà i Alcolea són de 1ºer nivell... potser és el club qui no està al nivell d'ells...

Publica un comentari a l'entrada