TRANSMISSIONS DE LA SETMANA: *DISSABTE (8 de Juny): Futsal VNG Semifinals i Final de COPA (TDT Garraf) *DIUMENGE (9 de Juny): OK Lliga amb el Voltregà - CP VILANOVA (Canal Blau FM)

dimecres, 13 de juny del 2012

El retorn d'Eloi Jiménez el 2n fitxatge del CF Vilanova 2012-13

Eloi Jiménez és el segon fitxatge del CF Vilanova 2012-13. El Davanter torna al Vilanova després de dues temporades en les quals ha passat pel CF Gavà, FC Vilafranca i CF Montañesa.
Té 27 anys, la seva posició natural és la d'extrem dret i encetarà la seva segona etapa al club de la capital del Garraf. Recordem que, precisament, la seva marxa en la primera etapa va estar envoltada de certa polèmica i va generar malestar en la directiva i cos tècnic vilanovins, perquè jugador i club ja havien acordat la renovació, però Eloi va decidir trencar l'acord verbal per poder fitxar pel Gavà i acompanyar, aleshores, l'encara blaugrana Gerard Boira i, el també retornat, Santi Triguero.


Foto: Miquel Vall


Aquesta és la notícia que hem fet al Garraf al Dia Esports de Canal Blau, on podreu veure Eloi en acció en la seva darrera etapa amb la samarreta blava i també amb la del Gavà.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada