TRANSMISSIONS DE LA SETMANA: *DISSABTE (8 de Juny): Futsal VNG Semifinals i Final de COPA (TDT Garraf) *DIUMENGE (9 de Juny): OK Lliga amb el Voltregà - CP VILANOVA (Canal Blau FM)

dijous, 6 de juny del 2013

El troc de banquetes Murlà - Requero, més a prop

La Fundacio Base Vilanova fa oficial la contractació de Juanma Murlà per ser l'entrenador del primer equip (3a Catalana) de cara la temporada vinent. El tècnic prové del CE Olivella, amb el qual ha aconseguit l'ascens de categoria (de 4a Catalana a 3a) aquest any.
Setmanes després que transcendís que David Requero no continuaria com a màxim responsable del Base Vilanova, l'entitat confirma el fitxatge de Murlà, tallant de soca-rel els dubtes que planejaven sobre la possible desaparició de l'equip amateur de La Fundació.

TROC?.- Oficialitzat que Juanma Murlà serà l'inquilí de la banqueta vilanovina la temporada vinent, ara falta per conèixer qui serà el seu substitut a Olivella. I en les properes hores es podria confirmar que aquest relleu sigui, precisament, el propi David Requero, donant lloc a un anecdòtic troc o intercanvi de cromos entre els dos clubs garrafencs.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada