TRANSMISSIONS DE LA SETMANA: *DISSABTE (8 de Juny): Futsal VNG Semifinals i Final de COPA (TDT Garraf) *DIUMENGE (9 de Juny): OK Lliga amb el Voltregà - CP VILANOVA (Canal Blau FM)

dimecres, 9 de novembre del 2011

Isaac Maldonado fitxa pel CF Vilanova

El CF Vilanova reforça el seu atac amb el fitxatge d'Isaac Maldonado, procedent de l'UDA Gramenet. L'extrem dret, que va ser titular en el partit que aquesta temporada (jornada 2) va enfrontar, a Can Peixauet, tots dos conjunts on va ser un del jugadors més destacats, ocupa la plaça de sub-23 que havia deixat vacant l'adéu de Julià Capdet. L'any passat va ser un dels jugadors més destacats del Vilassar de 1a catalana, que va fregar l'ascens.


A més us deixem un vídeo d'ell de Youtube de quan jugava a l'UE Vilassar.

1 comentaris:

uga o com a mínim va jugar el dia que el Vilanova va anar a Sant Coloma d´extrem dretà, portan de corcoll al marcador de la seva banda que aquell dia va ser el ja " desaparescut " FRAN GÓMEZ.

Es un jugador que l´any passat va militar al VILASSAR de Manel Moya on va fer 10 gols.

De lo que li vaig veure aquell dia, us puc dir, que es un jugador jove,bastant hàbil,murri per l´edat que té, amb bona tècnica individual, en ocasions un pel " chupón " però descarat, atrevit i amb un marge de progressió important.

Tret de Cristian es una posicició que el Vilanova no té coberta i la seva incorporació en principi la qualifico de positiva per que pot aportar algo que no hi ha, o n´hi ha poc.

En sobta que no continui a Santa Coloma ?¿¿?¿?¿?o l´hagin deixat marxar, perquè el dia del Vilanova va ser el millor de la Grama amb molta diferència .

Publica un comentari a l'entrada