TRANSMISSIONS DE LA SETMANA: *DISSABTE (8 de Juny): Futsal VNG Semifinals i Final de COPA (TDT Garraf) *DIUMENGE (9 de Juny): OK Lliga amb el Voltregà - CP VILANOVA (Canal Blau FM)

dimecres, 6 de juny del 2012

Adri Alonso, el primer fitxatge del CF Vilanova 2012-13

El CF Vilanova tancarà en les properes hores el primer fitxatge de la plantilla per la temporada vinent. Es tracta del jove davanter Adrián Alonso. Ve de l'equip juvenil de l'AE Prat de Lliga Nacional (la segona màxima categoria d'aquesta edat) on ha estat una peça important per aconseguir que el conjunt “pota-blava” acabés salvant la categoria. Va començar de titular fixe, però amb el pas de les jornades la seva presència ha estat més intermitent. Ha acabat vorejant la desena de gols. És un davanter centre pur, dretà, molt ràpid, molt hàbil i intel·ligent sobre el camp.
Al Prat s'hi ha estat aquest darrer any de l'etapa juvenil. Abans, va vestir la samarreta de la Damm (foto). El bon rendiment en el seu primer any al juvenil B cerveser on va acabar amb una magnífica xifra de gols, el va fer pujar al primer equip de Divisió d'Honor l'any següent, però allà no va gaudir de minuts. El seu darrer entrenador, el pratenc Josep Tort destaca d'ell a Garraf Esports de Canal Blau “les seves bones condicions, velocitat i sobretot l'un contra un”, però reconeix que haurà de millorar, sobretot en l'aspecte mental, per afrontar el salt al futbol amateur: “Té condicions però haurà de treballar. Li fa falta més concentració, treball i implicació. Ha de madurar i esforçar-se més. Depèn d'ell”. Amb la columna vertebral renovada (Mario León, Valldosera, Fede i Triguero; més Àlex Laguna), Dani Casado té assegurada la quota d'experiència a la plantilla de l'any vinent. Per aquesta raó el club busca ara joves jugadors amb projecció, perfil on s'enquadra perfectament la figura d'Adri Alonso. El Vilanova, a més, en aquest sentit, també té la vista posada en el juvenil de l'Hospitalet.

LES BAIXES VAN TROBANT EQUIP. És una evidència que la gran majoria de jugadors de la plantilla que ha estat a les ordres d'Àngel Alcolea no continuarà a Vilanova. Tots ells estan pendents de rebre les mensualitat que se'ls deuen, però n'hi ha diversos que ja han començat a trobar destí. Remo Forzinetti jugarà a la Gramanet. Jaume Mañosa i Roberto Camacho, segurament, a l'Europa. Pitu té ofertes del Castelldefels i el Rubí. Cristian Fernández, del Santboià i Marcos Forzinetti del Martinenc de 1a Catalana.


3 comentaris:

Adrià Alonso ja havia jugat al futbol base del Vilanova.

Adrià Alonso ha nascut a Vilanova, ciutat a on sempre ha viscut

Publica un comentari a l'entrada