TRANSMISSIONS DE LA SETMANA: *DISSABTE (8 de Juny): Futsal VNG Semifinals i Final de COPA (TDT Garraf) *DIUMENGE (9 de Juny): OK Lliga amb el Voltregà - CP VILANOVA (Canal Blau FM)

dijous, 21 de juny del 2012

Perilla el CB Sitges!!!

La presència del CB Sitges a Lliga EBA està més que en perill. Els problemes econòmics fan que, a dia d'avui, sigui inviable la inscripció dels sitgetans a la categoria, que es podrien veure obligats a renunciar a la seva plaça.
La situació és crítica, però encara no definitiva, perquè el club -que encapçala el president Pau Simó- continua treballant sense descans a la recerca de recursos i ingressos que permetin poder seguir gaudint del CB Sitges a EBA. El termini s'acaba, oficialment, el divendres 6 de juliol, data en què s'han de confirmar a la Federació les inscripcions. Fins aleshores, el club confia en poder-se'n sortir, però no amaga que en cas de no aconseguir-ho, el present de l'entitat donaria un gir de 180 graus.
Renunciar a la Lliga EBA seria només el primer pas d'una nova realitat que passaria per fusionar els dos sèniors del club (A i B), i crear-ne només un, que jugaria a 2a Catalana, categoria on ha de militar el filial la propera temporada, després de l'ascens aconseguit aquest any. En el cas que s'acabés certificant la mala notícia, lògicament, això faria que la gran majoria dels jugadors del primer equip marxessin a altres clubs -Jaume Torres sembla té un peu i mig al Cornellà- així com d'un Edu Piñero que no continuaria com entrenador, malgrat que sí seguiria al club exercint altres funcions, segurament més relacionades amb la base.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada