TRANSMISSIONS DE LA SETMANA: *DISSABTE (8 de Juny): Futsal VNG Semifinals i Final de COPA (TDT Garraf) *DIUMENGE (9 de Juny): OK Lliga amb el Voltregà - CP VILANOVA (Canal Blau FM)

dimarts, 5 de febrer del 2013

El CP Vilanova busca porter

El CP Vilanova sortirà al mercat a la recerca d'un porter. La lesió de Luís Gil, qui després de passar pel quiròfan properament per ser intervingut d'una artroscòpia al genoll estarà entre dos mesos i mig i tres de baixa, obliga a trobar un substitut al club del Garraf.
Josep Lluís Delriu i l'entitat estan satisfets amb el rendiment del jove porter Àlex Aguilar, que en els partits que ha jugat en substitució de Gil ha ofert un bon nivell, però des del Patí Vilanova no volen carregar un excés de pressió sobre el jove de la casa.
El perfil del fitxatge no està definit del tot, però es busca un porter que pugui afrontar amb garanties un segon tram de temporada molt exigent (els vilanovins encara han de jugar la Copa del Rei, lluitar per la permanència a l'OK Lliga i afrontar una Final-4 de la Copa de la CERS), amb l'opció de continuar la temporada vinent vinculat al club.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada