TRANSMISSIONS DE LA SETMANA: *DISSABTE (8 de Juny): Futsal VNG Semifinals i Final de COPA (TDT Garraf) *DIUMENGE (9 de Juny): OK Lliga amb el Voltregà - CP VILANOVA (Canal Blau FM)

dimarts, 5 de febrer del 2013

La directiva del CF Vilanova se suma al NO a la "guerra" oberta per Calàbria

La junta directiva del CF Vilanova ha emés un comunicat informant que es posiciona, en bloc, al costat del Sr. Àngel Calvo i que dóna tot el seu suport a la decisió presa pel vicepresident esportiu, i gerent del principal esponsor del club, de fer-se enrere en la seva intenció de presentar-se a les eleccions, "malgrat les dures conseqüències que pot comportar això pel club".
Els directius afirmen no compartir "ni el fons ni les formes" en que l'exdirectiu Eduard Calàbria va donar per oberta una guerra esportiva i personal contra Calvo i tots els qui es presentessin amb ell. Alhora que han afirmat que no es poden "accpetar aquest tipus d'actituts, ni que vinguin d'un soci de l'entitat".
També han volgut destacar la delicada situació en que queda el club amb la retirada, per aquest motiu, del principal esponsor de l'entitat. Ja que, en breu, podria portar "al col·lapse de l'entitat per falta de liquiditat".
Per últim ha fet una crida a la reflexió a "socis, ciutadans, entitats esportives i institucions de Vilanova i la Geltrú", a que valorin fins a quin punt s'h d'acceptar que "s’imposin qüestions personals al desenvolupament de projectes de gent emprenedora, que té la il·lusió d'ajudar a que clubs i entitats de la nostra ciutat sobrevisquin i segueixin caminant en el context socioeconòmic actual".


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada