TRANSMISSIONS DE LA SETMANA: *DISSABTE (8 de Juny): Futsal VNG Semifinals i Final de COPA (TDT Garraf) *DIUMENGE (9 de Juny): OK Lliga amb el Voltregà - CP VILANOVA (Canal Blau FM)

dimarts, 30 d’abril del 2013

A Reus col·loquen dos joves al CP Vilanova de l'any vinent

Només un parell de dies després de la important victòria a pista del Fergo Aisa Sant Feliu (0-8), i just unes hores abans de la disputa del partit davant l'Enrile PAS Alcoi, que podria deixar la permanència segellada a l'OK Lliga, s'ha començat a moure amb força el mercato del CP Vilanova.
Des de Reus s'assegura que el Reus Deportiu i el CP Vilanova han arribat a un acord perquè dues de les joves perles del planter roig-i-negre vesteixin de verd l'any vinent per rodar-se en la màxima categoria i adquirir experiència. Es tractaria de Pol Pàmies (davanter que aquesta temporada ja ha anat apareixent puntualment amb el primer equip que dirigeix Alejandro Domínguez) i del júnior Tito Marsal (menys habitual però que també hi ha debutat).
Els problemes econòmics d'aquesta darrera temporada, units a la més que poc probable continuïtat de la gran majoria de la plantilla vilanovina per l'any vinent, obligarà al Patí a incorporar molts jugadors, i sembla que una de les principals vies per fer-ho serà en forma de cessió. L'arribada dels joves del Reus Deportiu podria no ser l'última, ja que el CP Vilanova també ha contactat amb d'altres clubs, com el FC Barcelona per mirar d'aconseguir algun altre cedit.
En tots els casos, es compta amb la figura de l'actual entrenador, Josep Lluís Delriu, perquè guïi les passes dels joves jugadors, després d'haver quedat demostrada, les darreres temporades, la fiabilitat del tècnic vilafranquí i del mateix CP Vilanova per acabar de formar, evolucionar i revaloritzar jugadors amb bona projecció però que encara no havien acabat d'explotar (Joan M. Grasas, Albert Casanovas, Raúl Marín, Jordi Ferrer, Francesc Gil...).
El CP Vilanova, però, ha negat haver tancat cap moviment. La versió oficial del club reconeix haver mantingut converses amb el Reus Deportiu, però en cap cas haver tancat cap cessió ni fitxatge. De fet, el Patí ha confirmat que no mourà fitxa fins que no tingui clar en quins termes esportius, econòmics i socials es mourà l'entitat la temporada vinent.

1 comentaris:

A Sitges ja es va fer una aposta semblant, quan l'equip va baixar de l'OK Lliga i alguns la van titllar 'd'autèntica bogeria'. Esportivament parlant no va sortir bé, però en fi hi han altres experiències com la de l'Igualada HC que han sortit bé.

Publica un comentari a l'entrada