TRANSMISSIONS DE LA SETMANA: *DISSABTE (8 de Juny): Futsal VNG Semifinals i Final de COPA (TDT Garraf) *DIUMENGE (9 de Juny): OK Lliga amb el Voltregà - CP VILANOVA (Canal Blau FM)

dimecres, 10 d’abril del 2013

Bloc futbolcat: 'set' del Subu; victòria de Les Roquetes i golejada del Newell's

Repassem els marcadors dels equips de futbol de la comarca, des de 2a Catalana fins a 4a. Posem especial atenció al derbi al Bosc de Plaça de 3a Catalana entre CD Ribes i Suburense, que va acabar amb una inesperada i contundent victòria dels sitgetans. També en aquesta categoria, la UE Les Roquetes va sumar els 3 punts, remuntant, contra La Granada. I a més, a 4a Catalana veurem la còmoda victòria del Newell's davant el Gelida.

1 comentaris:

En el partido de quarta catalana, entre el Sant Pau de Ordal y el At. Ribes, no se ha comentado una jugada decisiva al final del encuentro, un gol legal anulado a los de Ribes, por un fuera de juego que sólo vió el arbitro. Una pena que no se hubiesen llevado una victoria más que merecida ante uno de los mejores equipos del grupo. Lo comento, porque me extraña mucho que no se haya mencionado dicha jugada.

Publica un comentari a l'entrada