TRANSMISSIONS DE LA SETMANA: *DISSABTE (8 de Juny): Futsal VNG Semifinals i Final de COPA (TDT Garraf) *DIUMENGE (9 de Juny): OK Lliga amb el Voltregà - CP VILANOVA (Canal Blau FM)

dimarts, 25 d’octubre del 2011

El CF Vilanova anima el "Mercato"

Després de ratificar l'entrenador -“Àngel Alcolea no és el problema i volem que continui amb nosaltres molt temps”, va afirmar el president Teo Traveria- el Vilanova continua buscant reforços que ajudin l'equip a sortir de la zona de descens. A mitjan setmana passada es va tancar el fitxatge del defensa andorrà Adri Rodríguez, i des de dimarts, el club té entrenant-se a prova un altre jugador. Brandon Manzonelli, un jove davanter de només 21 anys nascut als Estats Units. És internacional sub-20 amb la seva selecció i en edat juvenil va jugar al Vila-real. A més, Manzonelli ha arribat a debutar a la Major League Soccer -la lliga dels EEUU- amb l'equip del New England Revolution. El jugador està, actualment, tramitant la nacionalitat italiana, i en cas que convencés el tècnic Àngel Alcolea, el Vilanova començaria els tràmits per poder-li fer fitxa a 3a divisió. I de la mateixa manera que el club garrafenc busca reforços -també està pendent d'incorporar un davanter centre-, en les properes hores es farà oficial una baixa. La del jove Julià Capdet, qui per motius laborals, abandonarà el Vilanova. El davanter, que estava a cavall entre el primer equip i el filial, podria fitxar pel Llorenç CF, de 3a catalana.



Manzonelli també va arribar a compartir una estona amb Juan Román Riquelme:

2 comentaris:

Aquest video que penjeu ara aqui es de jugador filigranero,rabona,biclicletes....Si hem d´anar a buscar un jugaro ara a USA ha de ser realment molt bo.El perfil del jugador que necessitem es el que conegui el futbol de la tercera española i sigui contrastat.Tal com està ara l´equip no podem anar a fer cap més invent.I tot i així ja veurem......

I que li arribin els papers en regla aviatque no es gens fàcil tampoc.( nacionalitat + transfer ) .

Publica un comentari a l'entrada