TRANSMISSIONS DE LA SETMANA: *DISSABTE (8 de Juny): Futsal VNG Semifinals i Final de COPA (TDT Garraf) *DIUMENGE (9 de Juny): OK Lliga amb el Voltregà - CP VILANOVA (Canal Blau FM)

dimarts, 4 d’octubre del 2011

El CF Vilanova més cuer

Un gol de Valderas a la sortida d'un córner dóna la victòria a l'Europa al Municipal dels Alumnes Obrers i deixa el CF Vilanova encara més cuer. Els d'Àngel Alcolea van tenir ocasions per empatar, però els davanters continuen negats cara a porta.

1 comentaris:

Tranquils.Jo continuo pensant que contra el Balaguer comencem la remontada.Està clar però que, en una setmana,TERRASSA,BALAGUER i OLOT podem marcar el destí inmediat d´ALCOLEA.Si l´equip no suma un mínim d´una victòria ja veurem si aguanta en el càrrec. Amb una afició cada cop més disgutada amb l´equip,i que no vol passar lo de l´any passat un altre cop, uns mitjans de comunicació que no donen ja xecs en blanc i son realistes, i una junta directiva dividida que no sap exactament cap on tirar ni quan si fos el cas, ni el mateix TEO TRAVERIA si no es guanya un partit mínim, penso que pugui aguantar el fort sutrac que aixó representaria a tot nivell,en un equip on el mateix tècnic reconeix, és troba si més no bloquejat.

Publica un comentari a l'entrada