TRANSMISSIONS DE LA SETMANA: *DISSABTE (8 de Juny): Futsal VNG Semifinals i Final de COPA (TDT Garraf) *DIUMENGE (9 de Juny): OK Lliga amb el Voltregà - CP VILANOVA (Canal Blau FM)

dijous, 16 de maig del 2013

Bomba al CD Ribes: 13 jugadors es planten!!

Ha esclatat. Després de mesos de rumors, mals resultats i un ambient excessivament viciat, que no ha ajudat, la sang ha arribat al riu. La gota que ha fet vessar el got ha estat la destitució, a 3 jornades del final de la lliga de Fernando Quirós i Carles Bosch, primer i segon entrenador del primer equip. La gestió d'aquesta decisió -més que no pas la pròpia decisió en si mateixa- ha generat més mal ambient encara. Més tibantor entre les diferents parts implicades: junta directiva, tècnics i fins i tot dins la pròpia plantilla.
Tota una temporada de mals resultats ha passat factura, i no només a nivell esportiu. I el cessament de Quirós ha obert la capsa dels trons, destapant totes aquestes desavinences internes.
Arribats a aquest punt, i després d'unes converses poc aclaridores i que no han dut a cap conciliació, la plantilla ha mogut fitxa. Tretze jugadors del CD Ribes, prop de 3/4 parts del primer equip, han comunicat oficialment que no vestiran més la samarreta ribetana. El gruix de futbolistes ha expressat el seu malestar pels darrers fets esdevinguts, i han decidit prendre aquesta dràstica decisió.
Les seves raons, les sensacions, els perquès... els expressen tots en el comunicat signat que han adreçat a la premsa i que adjuntem a continuació. La bomba ha esclatat al Bosc de Plaça. I tot això, a la cantonada de la 32a jornada i amb el CD Ribes jugant-s'hi la permanència a 3a Catalana, faltant només 3 partits per acabar la lliga.





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada