TRANSMISSIONS DE LA SETMANA: *DISSABTE (8 de Juny): Futsal VNG Semifinals i Final de COPA (TDT Garraf) *DIUMENGE (9 de Juny): OK Lliga amb el Voltregà - CP VILANOVA (Canal Blau FM)

dijous, 2 de maig del 2013

'Semis' definides en un Trofeu Primavera polèmic

Amb la lliga decidida, l'interès del Trofeu Primavera se centra en la competició de Copa, on ja hi ha definides les semifinals. Els 1/4 de final han estat emocionants, havent-se hagut de decidir en 3 dels 4 partits, per la tanda de penals, com veurem en el Publiceda - Cubelles.
De fet, la competició, un clàssic de l'esport amateur del Garraf, travessa un moment dolç, com demostra l'interès de totes les parts implicades (equips, jugadors, àrbitres, organització). El millor exemple d'això el vam trobar en la interessant edició d'aquesta de La Banqueta, dedicada al Primavera, i on va haver-hi fortes discrepàncies entre alguns dels convidats.



I si vols veure sencer el programa especial de La Banqueta sobre el Trofeu Primavera emès el 30 d'abril a Canal Blau amb Toni Ramírez, president del comitè organitzador; Ginés Carmona, responsable del Nou Socar; Juan Álvarez, àrbitre i Toni Muñoz, te'l deixem aquí:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada