TRANSMISSIONS DE LA SETMANA: *DISSABTE (8 de Juny): Futsal VNG Semifinals i Final de COPA (TDT Garraf) *DIUMENGE (9 de Juny): OK Lliga amb el Voltregà - CP VILANOVA (Canal Blau FM)

dimarts, 21 de maig del 2013

Delfí Ferreres no seguirà al CF Vilanova

Delfí Ferreres ja ha comunicat a la plantilla del CF Vilanova que no continuarà com a entrenador la temporada vinent. D'aquesta manera el tècnic talla de soca-rel la possibilitat de ser ell un dels candidats a ocupar la banqueta del club de la capital del Garraf la propera campanya, com havia reconegut públicament la mateixa entitat en les darreres dates.

El CF Vilanova va arribar a un acord amb el tècnic de La Galera (el Montsià) a principis del mes de març passat perquè agafés les regnes del primer equip, un cop Dani Casado va presentar la seva dimissió. Des del primer moment, club i entrenador van deixar clar que la vinculació era només fins a final de temporada i que, un cop s'aconseguís l'objectiu de salvar la categoria, es parlaria sobre el futur. I dit i fet. Només un parell de partits després de confirmar-se matemàticament la permanència a 1a Catalana, ha transcendit que Ferreres no seguirà. I no ho farà malgrat ser un home de la màxima confiança de l'actual Vicepresident de l'àrea esportiva del primer equip del club, Francesc 'Siscu' Barberà.
Tot plegat, per tant, segueix alimentant el cada cop més insistent rumor que dóna gairebé per feta l'arribada a la banqueta del primer equip vilanoví per l'any vinent de Manel Rodríguez (ara a la UE Sitges, amb la qual s'ha classificat per jugar la promoció d'ascens a 2a Catalana).

De fet, un altre moviment recent segueix apropant a l'actual tècnic de la UE Sitges al club vilanoví. L'entitat sitgetana ha fet oficial, mitjançant un comunicat, que hi haurà relleu a la banqueta de l'Aiguadolç, informant que la propera temporada l'entrenador del primer equip serà Jordi Serra, actual segon entrenador de l'equip.  

Més informació, demà a Canal Blau de primera mà, amb la presència com a convidat especial del propi Delfí Ferreres al Primer Minut de Canal Blau FM (13:30h). El més destacat de l'entrevista, òbviament, ho podreu seguir també al Garraf al Dia Esports de TDT Garraf (14:25h // 16:25h // 20:25h // 22:25h).

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada