TRANSMISSIONS DE LA SETMANA: *DISSABTE (8 de Juny): Futsal VNG Semifinals i Final de COPA (TDT Garraf) *DIUMENGE (9 de Juny): OK Lliga amb el Voltregà - CP VILANOVA (Canal Blau FM)

dijous, 30 de maig del 2013

La Federació s'acarnissa amb el capità de la Penya Jove

Marc Arias, capità de la Penya Jove de Les Roquetes ha estat castigat amb fins a 9 partits de sanció pels incidents que es van produir durant els últims minuts de la darrera jornada, en el derbi entre els de Josep Riambau i el CD Ribes, que va acabar amb victòria per 0-2 pels blanc-i-blaus. Arias va reclamar fora de joc en el segon gol ribetà, i l'àrbitre Ramsés Almeda Millán el va expulsar. Després, el col·legiat va escriure en l'acta tot un seguit de suposades accions per part del capità de la Penya que han agreujat el càstig (5 partits + 2 partits + 2 partits) deixant-lo en fins a 9 de sanció.
No és la primera vegada que els àrbitres s'acarnissen amb algun jugador de la comarca aquesta temporada. Per una situació semblant i una acta arbitral desmesurada també van haver-se d'estar al voltant d'una desena de partits fora dels terrenys de joc Adrià Mercadé 'Merca' del CF Cubelles de 2a Catalana o el capità de la UE Les Roquetes Marc Borrell.

Al marge d'això, la circular de sancions d'aquesta jornada al grup 12è de 3a Catalana, també ha castigat amb un partit Francisco Caparrós 'Capa', de la Fundació Base Vilanova i al jove Ivan Meyer, del CD Ribes. I ha desestimat el recurs presentat pel CE Anoia per una suposada alineació indeguda d'un jugador del propi CD Ribes, Aleix Morata, en aquest darrer partit contra la Penya Jove, una vegada s'ha demostrat que no hi havia cap irregularitat en la seva fitxa.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada