TRANSMISSIONS DE LA SETMANA: *DISSABTE (8 de Juny): Futsal VNG Semifinals i Final de COPA (TDT Garraf) *DIUMENGE (9 de Juny): OK Lliga amb el Voltregà - CP VILANOVA (Canal Blau FM)

dimarts, 14 de maig del 2013

Rojals serà el substitut de Fernando Quirós, destituït, al CD Ribes

El CD Ribes ha destituït Fernando Quirós com a tècnic del primer equip, i contracta el preparador físic Òscar Rojals perquè es faci càrrec de l'equip fins a final de temporada.
En un any complicat, on el club ja havia comunicat a Quirós que no comptava amb ell per l'any vinent i on, de fet, ja va estar a punt de ser destituït mesos abans, la junta directiva ha decidit moure fitxa ara, buscant un canvi de dinàmica en l'equip que permeti el CD Ribes salvar la categoria i evitar el descens.
Quirós marxa després de 8 anys com entrenador del primer equip, i segons ha manifestat al Primer Minut de Canal Blau FM, ho fa "decebut per les formes i per haver-ho de fer quan només falten 3 partits per acabar la lliga". Els mals resultats, han acabat passant factura el tècnic, després de molts mesos sense trobar la regularitat en els marcadors. Ni els més de mitja dotzena de fitxatges que han anat arribant al Ribes amb la temporada ja iniciada, la majoria procedents d'equips de major categoria (Albert Pérez, Marc Bastons, Gerard Bernal, Francesc Medina, Fran Ferrer, Adrià Robert, Javi Marín...), han evitat que a falta de només 9 punts per jugar-se, l'equip segueixi veient perillar la salvació.

ROJALS, EL RELLEU.- El preparador es fa càrrec de l'equip amb l'objectiu, a nivell esportiu d'evitar el descens i mantenir la 3a Catalana; i a nivell social, de mirar de posar una mica de calma en un entorn que ha estat especialment escalfat al Bosc de Plaça aquest any.
Sobre el paper, l'encàrrec per Rojals és només fins a final de temporada. Cara la vinent el club ja tindria en ment un altre tècnic, de perfil jove i vell conegut del club i de la comarca. Sona amb força el nom d'Andreu Córdoba.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada