TRANSMISSIONS DE LA SETMANA: *DISSABTE (8 de Juny): Futsal VNG Semifinals i Final de COPA (TDT Garraf) *DIUMENGE (9 de Juny): OK Lliga amb el Voltregà - CP VILANOVA (Canal Blau FM)

dijous, 30 de maig del 2013

Relleu a la porteria del CP Vilanova femení: torna la capitana

El CP Vilanova Salut Dental tornarà a canviar la porteria. Per la temporada 2013-14, el club ha aconseguit el retorn de 'Cate' Ortega, internacional catalana i espanyola i excapitana verda, que l'estiu passat va marxar de Les Casernes per fitxar pel Reus Deportiu. La permanència a l'OK Lliga, aconseguida de manera èpica en l'última jornada gràcies a la victòria de les de Jordi Mier contra el Biesca Gijón, ha estat l'empenta definitiva perquè Ortega torni al club.
La jove portera Maria Bonvehí també continuarà al club i, en canvi, qui no ho farà és Cristina Elié, malgrat la seva excel·lent campanya. La badalonina marxa a un equip que li queda més proper geogràficament, el PHC Sant Cugat, recent ascendit a la màxima categoria de l'hoquei patins femení estatal.

MIER RENOVA; MARXA LEAL.- Jordi Mier, el tècnic artífex de la permanència al CP Vilanova femení continuarà l'any vinent duent les regnes de l'equip. Aterrat a la banqueta després de l'adéu de Jordi Costa, Mier ha aconseguit fer rendir a un magnífic nivell un bloc jove i amb projecció, però que tenia manca de motivació i il·lusió, i per conseqüència, també d'actitud. Pel que fa a les novetats a la plantilla, el club ha confirmat que no seguirà la jove Maria Leal, que ha tingut un rendiment irregular aquesta temporada, de més a menys. El proper destí de Leal podria ser el Reus.

1 comentaris:

Digueu les coses clares, Maria Leal ha anat de mes a menys per la falta de confiança del técnic amb la jugadora donant-li molts pocs minuts desde la seva arribada a la banqueta vilanovina a mitja temporada fins al punt de no donar-li ni un sol minut en algun partit. L'error ha sigut d'ell per donar-li mes confiança a jugadores que amb prou feines anaven a entrenar...

Publica un comentari a l'entrada