TRANSMISSIONS DE LA SETMANA: *DISSABTE (8 de Juny): Futsal VNG Semifinals i Final de COPA (TDT Garraf) *DIUMENGE (9 de Juny): OK Lliga amb el Voltregà - CP VILANOVA (Canal Blau FM)

dimecres, 22 de maig del 2013

OFICIAL - Manel Rodríguez al CF Vilanova 2013-14

El CF Vilanova ha posat fi als rumors i ha fet oficial que Manel Rodríguez (ara a la UE Sitges) serà el tècnic del primer equip la temporada vinent.
La presentació del nou entrenador tindrà lloc el proper dimarts 18 de juny, un cop hagin finalitzat els compromisoRodríguez amb l'equip sitgetà, amb el qual disputarà la promoció d'ascens a 2a Catalana les properes setmanes.
En el comunicat de premsa emès el club vilanoví també ha agraït la feina feta fins ara de Delfí Ferreres que, recordem, acabarà la temporada a la banqueta blava.

La notícia, confirmada avui, és el desenllaç esperat al seguit de moviments que hi ha hagut en les darreres hores, després que Delfí Ferreres comuniqués ahir a la tarda a la plantilla del CF Vilanova que no continuaria, i que poc després la UE Sitges fes oficial que Jordi Serra (actual segon entrenador dels d'Aiguadolç) seria l'encarregat de dirigir l'equip la propera temporada, en substitució de Manel Rodríguez.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada